Verenigde Arabische Emiraten

Legaliseert de ambassade: Ja.

Ministerie van BuZa nodig: Ja.

Kosten: Neem contact met ons op.

Verwerkingstijd: 1 werkdag /zelfde dag (onder voorbehoud).

Extra informatie: Altijd voor exportlegalisaties een gehele set aanleveren. CvO, factuur en eventueel een Health Certificate.
Zorg ook dat er een factuurnummer op de CvO vermeld staat.
De ambassade heeft geen kopieën nodig.

Stappenplan legalisaties U.A.E.:

Documenten
– Wat voor documenten heeft u? Als u aktes, notariële documenten of andere documenten voor eigen gebruik heeft, dan bevindt u zich op de juiste pagina. Heeft u handelsdocumenten zoals een CvO, factuur of statement? Dan moet u zijn bij ‘Zakelijk’.

Buitenlandse zaken (BuZa)
– Zijn uw documenten voorzien van een stempel van het ministerie van buitenlandse zaken? Zo ja, ga dan door naar de volgende stap. Zo nee, overweeg dan of u wilt dat wij dit voor u doen. Zie ‘kosten’ om uw afweging te maken.

Kosten
– De kosten van BuZa zijn 10,- euro per document. U.A.E. rekent tussen 35,- en 40,- euro per document (afhankelijk van de AED koers). Wij rekenen per set documenten, neem contact met ons op voor onze prijs. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om beide legalisaties door ons te laten doen, dan betaalt u dus twee keer onze kosten.

Verwerkingstijd
– Als u uw document(en) voor 12 uur bij ons komt brengen, dan kunnen wij er waarschijnlijk voor zorgen dat het dezelfde dag klaar is. Wij nemen uiteraard geen verantwoordelijkheid voor ambassadegerelateerde vertragingen.

Betaling
– U ontvangt een officiële factuur van ons. Voordat wij uw document(en) kunnen meegeven, dient u de factuur te voldoen middels een contante betaling of een overschrijving. We hebben bij een overschrijving wel een bewijs zoals een screenshot nodig.

Extra informatie

Heb je een nieuwe baan (aangeboden gekregen) in de U.A.E.? Daar komt nogal wat bij kijken, zowel in de privé sfeer alsmede in het bij elkaar verzamelen van de juiste documenten. Wij kunnen je hier bij helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels meer dan vijfhonderd Nederlanders geholpen bij hun eerste stappen richting een verhuizing naar de U.A.E.

Door onze korte lijnen en connecties met de U.A.E. ambassade in Den Haag is geen verzoek of vraag ons te gek, wil je op voorhand even met ons sparren? Bel ons gerust even op.

Concreet hebben wij de volgende informatie alvast voor je paraat:

– Voor een baan of werkvisum in de UAE heb je een gelegaliseerd Engelstalig diploma nodig

Heb je een Nederlandstalig diploma? Geen zorgen! Wij hebben beëdigde vertalers klaar staan.

– Neem je kinderen mee naar de UAE, dan hebben de autoriteiten daar gelegaliseerde geboorte aktes nodig.

Let op dat ook voor deze akte geldt dat deze Engelstalig moet zijn, gelukkig hebben de gemeentes in Nederland de mogelijkheid om de aktes meertalig (internationaal) uit te geven.

– Wil je een partner meenemen zonder dat hij/zij voor een eigen werkvisum gaat? Dan hebben jullie een gelegaliseerde huwelijksakte nodig.

Mogelijk zijn er nog geen plannen voor de partner om aldaar te gaan werken, maar doe eens gek! Pak die mogelijkheid aan en legaliseer wel al een diploma tegelijkertijd met je partner. Dit scheelt namelijk in kosten – wij rekenen onze servicekosten namelijk per set documenten, niet per document. Mocht er in de toekomst toch iets leuks op je pad komen, dan ben je daar legaal gezien helemaal klaar voor.

Wij hebben alle stappen al voor je uitgestippeld, neem contact met ons op voor een persoonlijk plan. Uiteraard vrijblijvend, want wij doen niet zo moeilijk!