Heb je een nieuwe baan (aangeboden gekregen) in de U.A.E.? Daar komt nogal wat bij kijken, zowel in de privé sfeer alsmede in het bij elkaar verzamelen van de juiste documenten. Wij kunnen je hier bij helpen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij inmiddels meer dan vijfhonderd Nederlanders geholpen bij hun eerste stappen richting een verhuizing naar de U.A.E.

Door onze korte lijnen en connecties met de U.A.E. ambassade in Den Haag is geen verzoek of vraag ons te gek, wil je op voorhand even met ons sparren? Bel ons gerust even op.

 

Concreet hebben wij de volgende informatie alvast voor je paraat:

–          Voor een baan of werkvisum in de UAE heb je een gelegaliseerd Engelstalig diploma nodig

Heb je een Nederlandstalig diploma? Geen zorgen! Wij hebben beëdigde vertalers klaar staan.

–          Neem je kinderen mee naar de UAE, dan hebben de autoriteiten daar gelegaliseerde geboorte aktes nodig.

Let op dat ook voor deze akte geldt dat deze Engelstalig moet zijn, gelukkig hebben de gemeentes in Nederland de mogelijkheid om de aktes meertalig (internationaal) uit te geven.

–          Wil je een partner meenemen zonder dat hij/zij voor een eigen werkvisum gaat? Dan hebben jullie een gelegaliseerde huwelijksakte nodig.

Mogelijk zijn er nog geen plannen voor de partner om aldaar te gaan werken, maar doe eens gek! Pak die mogelijkheid aan en legaliseer wel al een diploma tegelijkertijd met je partner. Dit scheelt namelijk in kosten – wij rekenen onze servicekosten namelijk per set documenten, niet per document. Mocht er in de toekomst toch iets leuks op je pad komen, dan ben je daar legaal gezien helemaal klaar voor.

 

Wij hebben alle stappen al voor je uitgestippeld, neem contact met ons op voor een persoonlijk plan. Uiteraard vrijblijvend, want wij doen niet zo moeilijk!